Over ons


Onze organisatie

CKN Bewindvoering is een professionele en betrokken organisatie voor het bieden van financiële zorg.   

Het leveren van kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel evenals een goede en transparante samenwerking met u en en uw omgeving. Korte lijnen zijn hierin essentieel om u de beste financiële zorg te bieden die mogelijk is.


Onze visie

Door een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking met u en (indien van toepassing) met uw begeleidende instantie, kan er een betere kwaliteit bereikt worden. Wij streven er gezamenlijk naar om evenwicht en rust  in uw situatie te creëren.


Kwaliteit

Goede kwaliteit leveren vinden wij bij CKN Bewindvoering erg belangrijk. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de door de rechtbank gestelde kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen worden jaarlijks getoetst door zowel een accountant als het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Tevens dienen wij jaarlijks rekening en verantwoording in over uw financiën bij u en de rechtbank.

CKN Bewindvoering is aangesloten bij de branchevereniging NBBI.


Kwaliteit is geen automatisch gegeven. Het is belangrijk om als bewindvoerder continu te blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij blijven onze kennis verbreden om up-to-date te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast staan wij open voor de bevindingen van onze klanten en betrokken instanties.

Wij nemen u serieus en horen graag uw feedback.